Om

Jag använder såväl traditionella som digitala verktyg.

Jag använder såväl traditionella som digitala verktyg i mitt skapande. Mina uppdragsgivare finns överallt. Kommuner, organisationer, små och stora företag, privatpersoner – alla har ni hittat till mig! Uppdragen innefattar allt från första kontaktens enkla skisser till tryckfärdiga bilder och dokument anpassade för olika media.  

Under åren då 70-tal blev 80-tal gick jag utbildningen Grafisk form och illustration på RMI Berghs i Stockholm. Därefter följde några lärorika år som AD-assistent och originalare. Först på Armandt & Co i Danderyd, sedan på Uppsala Reklamstudio. Detta var innan datorn slog igenom som verktyg för grafisk produktion. I detta lilla fåmansföretag hade vi en bred kundkrets. Vi gjorde allt från idé till tryckfärdigt original, allt från enkla visitkort till fyrfärgsbroschyrer i språkversioner.

I slutet av 80-talet startade jag en egen verksamhet med inriktning på illustration. Jag har alltid haft stor variation i karaktären på uppdragen, precis som under reklambyråtiden. 

Det är ett yrke där kreativitet, artisteri och nyskapande har en given plats. Det känns roligt att vara efterfrågad och att bidra med dessa egenskaper.

I mitt galleri får du fler bilder av min verksamhet.